10 jarig Jubileum Landgoed d’n Heikant

18 juli  Een geweldig feest, Bedankt !

Op zaterdag 18 juli hebben we samen met vele  jullie genoten van een super gezellig feest.

Het was een heerlijke avond met prachtig weer, gezellige mensen en een fantastische sfeer.

AED Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid en de giften die we ontvangen hebben voor de aanschaf van een AED. Er is voldoende geld binnengekomen om de AED te kopen en de bijbehorende beschermende kast. En heel erg fijn,  is er nog wat ruimte om een reanimatie cursus te laten verzorgen om leden van ons team en enkele clubleden te leren hiermee om te gaan. Met jullie hopen we deze nooit nodig te hebben, maar als het nodig is zullen we blij zijn dat er nu een AED op onze locatie aanwezig is.

Bank en een prachtig bloemstuk, ook zijn wij door lieve leden binnen onze club extra verwend met een mooie bank ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan. Nu staat er op het terras  een blijvende herinnering aan deze mooie dag met al jullie namen erop. Wij voelen ons door jullie enorm gewaardeerd! dank, dank, dank en een dikke knuffel van ons.

Jos en Rita