Bavaria om ’t Vat 2017

Op zaterdag 22 april werd de wedstrijd van Bavaria om ’t Vat op Golfclub d’n Heikant gespeeld.

Om 11 uur werd iedereen hartelijk ontvangen met koffie en gebak en er was gelegenheid om kennis te maken en nog even in te slaan voor de wedstrijd begon.

12:15 uur werd er gestart in Shotgun, er was een mooie verdeling van spelers van onze Golfclub en deelnemers van het Bavaria team. Na de wedstrijd stond er uiteraard een heerlijk glas Bavaria voor de spelers klaar en tijdens de supergezellige borrel zijn er heerlijke hapjes geserveerd. Met zichtbaar veel plezier deed Dries Swinkels de prijsuitreiking van de wedstrijd waarbij hij de lachers op de hand had!

De 2 beste golfers van onze club zijn uitgenodigd om op zaterdag 23 september op de Swinkelsche de finale te spelen.

Wij wensen hun veel succes toe!!

1e Henk Wesker

2e Theo Willems