Golfclinics

Een golfclinic op Golfbaan d’n Heikant

Een  Golfclinic is de manier om op een aangename en leerzame wijze, kennis te maken met de Golfsport, gezellig samen met vrienden – familie – collega’s of uw zakenrelaties.
Golfclinic
Wij onderscheiden ons hierin van andere banen, u mag als afsluiting ook met een golfclinic van  2 uur,  nog 2 holes op de golfbaan lopen onder begeleiding van de golfprofessional.
Wij ontvangen u altijd  op z’n Brabants, gezellig met een kopje koffie en iets lekkers .

 

Golfclinic 2 uur

Tijdens deze clinic leert u de beginselen van het golfen, op de driving range wordt de swing aangeleerd en op de oefenarea gaat u leren chippen en putten. U loopt als afsluiting nog 2 holes op onze golfbaan en daar hoort uiteraard uitleg over de regels bij.

Prijslijst Golfclinic 2 uur

 

Golfclinic 4 uur

In de eerste 2 uur van deze golfclinic leert u zoals in de clinic van 2 uur, alles over de begintechnieken van het golfspel.
Dan is er gelegenheid om gezellig wat te drinken en speelt u een wedstrijd over 9 holes op onze mooie golfbaan.

Prijslijst Clinic 4 uur

 

 

Golfclinic en een Grillschotel

Wij ontvangen u met een koffie/thee buffet en appeltaart

  • Aanvang met de Golfclinic van 2 uur,
  • Een unieke kennismaking met de Golfsport. U leert de basistechnieken van het golfen en u loopt 2 holes op de golfbaan onder begeleiding van een Professional.
  • Grillschotel d’n Heikant: Heerlijke salades, frites, verse sausen en een Grillplateau met diverse soorten vlees gebakken uien en paprika.

Alleen op reservering,  vanaf  8 personen
Prijs € 46,00 pp

 

Golfclinic en een 3 gangen menu

Wij ontvangen u met een koffie/thee buffet en appeltaart

  • Aanvang met de Golfclinic van 2 uur, een unieke kennismaking met de Golfsport.                                                                                                     U leert de basistechnieken van het golfen en u loopt 2 holes op de golfbaan onder begeleiding van een Professional.
  • Een 3 gangen keuze menu
  • Kop soep met brood en boter
  • Hoofdgerecht; keuze vlees, vis of vegan met een passend groentegarnituur en frites
  • Dessert du Chef

Alleen op reservering, vanaf 8 personen                                                                                                                                                                                           Prijs € 46,50

Reserveren – 0492-550871 of stuur een e-mail naar info@landgoeddenheikant.nl