D’n Heikant najaar Golftoernooi 2016

In navolging van een zeer geslaagd Voorjaarstoernooi willen we bij voldoende deelname ook een Najaar toernooi organiseren. Ook nu gaat het om clubbinding, sociaal contact en naarmate het toernooi vordert ook het competitie element.

Het Najaar toernooi gaat over maximaal 10 wedstrijden op de woensdagmorgen. De data zijn:

31 augustus 7, 14 , 21 en 28 september 5 en 26 oktober 2, 9 en 16 november 2016 Let op: 12 en 19 oktober is er geen wedstrijd omdat een groot aantal deelnemers dan naar El Rompido zijn. Deelname staat open voor alle clubleden van  “Golfclub d’n Heikant” met speelrecht en minimaal (of is het maximaal) handicap 54 en club baanpermissie.

Er wordt iedere week een ronde van 9 holes gespeeld, Qualifying.

Minimale deelname van 20 personen. Er wordt een eenmalig inschrijfgeld van € 15 gevraagd voor deelname aan het toernooi. Betaling voor aanvang van de eerste wedstrijd.

Aanmelden voor de wedstrijd van de week tot dinsdag 20:00 uur via E-Golf4U

Op de speeldag zelf: Verzamelen: 09:30 uur voor inslaan, koffie etc. Aanvang wedstrijd: 10:30 uur Prijsuitreiking: 12:30 uur

Voor de wedstrijd mag men geen gebruik maken van de baan. Driving range en chip- en putting area zijn wel beschikbaar.
Winnaar: Om voor de (eind)prijzen in aanmerking te komen moet men aan minimaal 7 wedstrijden deelnemen. Mocht een wedstrijd niet doorgaan ivm slechte terreingesteldheid dan geldt deze als een gespeelde wedstrijd bij de vaststelling van aantal deelnames. Deelname op basis van EGA handicap Puntentelling per individuele wedstrijd is op basis van Stableford. Per wedstrijd worden punten toegekend voor de nummers 1 tot 10 en wel respectievelijk 10 tot 1punt(en). Dus  nummer 1 krijgt 10 punten, nummer 2 9 etc. Bij gelijk aantal Stableford punten krijgt men ook een zelfde aantal punten. Winnaar is degen met het hoogste aantal punten over de 7 best gespeelde wedstrijden. Er is een eerste prijs voor de hoogst eindigende heer en hoogst eindigende dame.

Per individuele wedstrijd is er een prijs voor de beste heer of beste dame. De week prijs kan door een persoon maximaal 1 maal per periode gewonnen worden. Dwz als iemand al een keer een weekprijs gewonnen heeft dan gaat de prijs naar de eerstvolgende in de stand van die week die nog geen prijs gewonnen heeft.

Mochten er zich situaties voordoen waarin voorgaande niet voorziet dan beslist de wedstrijdleiding.

Piet Verlijsdonk

Willy van den Broek