Geschiedenis

In 2009 is Landgoed d’n Heikant  gestart met een Par 3 Golfbaan, Putting & Chippingarea en een Drivingrange.  Na 5 jaar zijn we op het punt aangekomen dat er ook een Golfclub is opgericht onder de naam: “Golfclub d’n Heikant” en dat wij de NGF– D Kwalificatie verkregen hebben.   Wij zijn trots deze mijlpaal bereikt te hebben en dat heeft er toe geleid dat wij in de Winter van 2013/2014 aan de Golfbaan grote aanpassingen hebben aangebracht, zoals:

• De oude kunststof greens zijn verwijderd, er zijn mooie Grasgreens aangelegd die 2 á 3 keer zo groot zijn met uitdagende glooiingen.
  • Nieuwe Teeboxen, afslag voor dames en heren gelijk.
  • Strategisch aangelegde bunkers.
  • Nieuwe beplanting en extra waterhindernis.

Deze wijzigingen maken onze Golfbaan tot een zeer aantrekkelijke baan om te leren golfen, maar zeer zeker is de baan perfect voor de geoefende golfer om het korte werk te verfijnen.