Semi Matchplay toernooi

Semi Matchplay toernooi op 22 juli 2015

Als vervolg op een zeer geslaagd Heikant Voorjaarsgolftoernooi (eind maart tot begin juni met gemiddeld 26 deelnemers per wedstrijd) heeft op 22 juli een semi Matchplay toernooi plaatsgevonden. Startijd was 9 uur en gelukkig was iedereen op tijd aanwezig.

Met helaas maar 12 deelnemers (waarschijnlijk ten gevolge van de vakantieperiode) werd eerst in 4 poules van 3 deelnemers 3 rondes afgewerkt van 4 holes (hole 2,3,4,5). De nummers 1 (respectievelijk 2 en 3) van iedere poule werden vervolgens in 3 poules van 4 ingedeeld en werden er nog eens 3 rondes gespeeld.

Na ruim 4,5 uur, onder een steeds warmer wordende zon, was de eindstand bekend. Winnaar was Jos van Kessel en de beste dame was Margreet van de Akker op plek 4. De “poedel”-prijs ging naar Piet Swinkels.

Opmerkelijk detail: Gerrit Verrips heeft al zijn wedstrijden gelijk gespeeld en moest na iedere ronde, met wisselend succes, een putting-barrage spelen.

Om 2 uur ging iedereen moe maar tevreden naar huis.

Piet Verlijsdonk

Eindstand