Ledenvoordeel

Om uw lidmaatschap nog aantrekkelijker te maken kunt u gebruik maken van een kortingsregeling die wij hebben met andere golfbanen;  Hospitality chain

Alleen geldig voor leden met speelrecht en u dient vooraf uw starttijd te reserveren.

Op vertoon van uw lidmaatschap krijgt u korting bij de volgende golfbanen.

50% korting op de Greenfee bij:

Golfpark de Leemskuilen in Uden

Golfbaan  Overloon

Golfplatz   Mühlenhof   Kalkar

Golfclub De Berckt in Baarlo

Hier mag u spelen 9 of 18  holes spelen voor € 15,oo

Peelse Golf  Sevenum, 20% korting op de Greenfee

kortingsvoorwaarden;

• Een dag van te voren aanmelden bij de  receptie, met naam en e-mail adres                            (tel. 077 467 80 30, kies 1).
  • Op de speeldag melden bij de receptie en u dient zich te kunnen identificeren als lid van uw club, en een geldig NGF pasje kunnen tonen.
  • Betaling contant bij melden aan de receptie, bij voorkeur echter pinbetaling.
  • Dat men zich houdt aan de regels van De Peelse Golf.

Voor de goede orde vermelden we nog dat wij geen vaste startijden kennen, de startvolgorde wordt bepaald met een ballenspiraal.