Ledenvoordeel

Om uw lidmaatschap nog aantrekkelijker te maken hebben wij enkele mooie samenwerkingen met andere golfbanen voor u. Alle leden met speelrecht kunnen gebruik maken van een kortingsregeling die wij hebben met andere golfbanen in de  Hospitality chain.

Nieuw is de “Vriendenpas’.

Regels voor deelnemers van de Vriendenpas

De volgende regels gelden voor deelnemers van de VRIENDENPAS.

Men mag enkel deelnemen aan de VRIENDENPAS indien men in bezit is van geldig golfbewijs.

Men betaalt € 125,00 extra contributie per jaar voor de vriendenpas; tussentijds inschrijven is ook € 125,00

• Men kan alleen van 1 maart–31 oktober op vastgestelde dagen spelen.
  • Men mag maximaal per seizoen 10 keer dezelfde club bezoeken.
  • Men kan op de vastgestelde Vriendendagen alleen spelen na afspraak; de club kan een maximum aantal flights instellen.
  • Bij het maken van de afspraak moeten alle namen van de spelers die gaan spelen doorgegeven worden.
  • Men bezoekt vooraf de website van de gastvereniging i.v.m.lokale activiteiten en regels.
  • Men brengt het pasje van de Vriendenpas mee bij elk bezoek.
  • Men is als vriend te gast en respecteert de regels van de gastvereniging.
  • Alleen geldig voor leden met speelrecht en u dient vooraf uw starttijd te reserveren.                                                                                                                                                                                                                                                    **********                                                                                                              Op vertoon van uw lidmaatschap krijgt u korting bij de volgende golfbanen.

50% korting op de Greenfee bij de volgende golfbanen:

Golfpark de Leemskuilen in Uden

Golfbaan  Overloon

Golfplatz   Mühlenhof   Kalkar

************

Golfclub De Berckt in Baarlo

Hier mag u spelen 9 of 18  holes spelen voor € 15,00

************

Peelse Golf  Sevenum

20% korting op de Greenfee

kortingsvoorwaarden Peelse;

• Een dag van te voren aanmelden bij de  receptie, met naam en e-mail adres  of bel naar (tel. 077 467 80 30, kies 1).
  • Op de speeldag melden bij de receptie en u dient zich te kunnen identificeren als lid van uw club, en een geldig NGF pasje kunnen tonen.
  • Betaling contant bij melden aan de receptie, bij voorkeur echter pinbetaling.
  • Dat men zich houdt aan de regels van De Peelse Golf.

Voor de goede orde vermelden we nog dat wij geen vaste startijden kennen, de startvolgorde wordt bepaald met een ballenspiraal.