Zaterdag 20 april

Het golftoernooi Bavaria Om ’t Vat heet voortaan- ’t Vat Open. Deze naamsverandering valt samen met de nieuwe naam van de brouwerij. Waarom het golftoernooi een nieuwe naam heeft gekregen? Op de ene golfbaan wordt Bavaria getapt, op de andere een van hun andere biermerken, waaronder Swinckels. La Trappe, Cornet, Palm, Rodenbach of Estaminet. ’t Vat Open past daarom veel beter. Bierbrouwer Bavaria heet sinds vorig jaar Swinkels Family Brewers.

Op de foto van links naar rechts de organisatie van het toernooi: Dries Swinkels, Jan Knipscheer en Hans Reemers.

Rond de klok van 10 uur zijn we de dag gestart met een gezellige inloop onder het genot van een kop koffie en een stuk heerlijke vlaai.

Om 11 uur aanvang van de wedstrijd over 18 holes, wat een fantastisch weer was het. Genieten van een warme voorjaarsdag met een strak blauwe lucht.

En hier blijkt maar weer, dat onder druk spelen niet iedereen even goed afgaat. Eigenlijk loopt dan bijna niemand zijn handicap.

De wedstrijd is bij het team van Swinkels Family Brewers gewonnen door Harold van de Bosch.

En de Winnaar van Golfclub d’n Heikant was Henk Wesker hij mag wederom onze club bij de finale gaan verdedigen, 2e Wim Engels en Johan de Leeuw veroverde de 3e plaats .

De 2 beste spelers van onze club mogen de titel in september weer gaan verdedigen. Helaas is Wim vanwege een geplande vakantie niet in de gelegenheid om te gaan. Dus Henk en Johan gaan in september naar de finale wedstrijd Princenbosch in Breda.

Wij Golfclub d’n Heikant willen de organisatie van  ’t Vat Open bedanken voor het gastheerschap van deze geweldige dag.