Najaars Golftoernooi

D’n Heikant Najaarsgolftoernooi 2015

In navolging van een zeer geslaagd Voorjaarstoernooi willen we bij voldoende deelname ook een Najaarstoernooi organiseren.

Ook nu gaat het om clubbinding, sociaal contact en naarmate het toernooi vordert ook het competitie element.

Het gaat ook nu weer over maximaal 10 wedstrijden op de woensdagmorgen. De data zijn:

2, 9, 16, 23 en 30 september
7, 14, 21 oktober en 4,11 en 18 november 2015

Let op! 21 en 28 oktober is er geen wedstrijd omdat een groot aantal leden dan naar El Rompido zijn.

Deelname staat open voor alle clubleden van “Golfclub d’n Heikant” met minimaal (of is het maximaal) handicap 54 en club baanpermissie.

Er wordt iedere week een ronde van 9 holes gespeeld, Qualifying.

Minimale deelname van 20 personen. Er wordt een eenmalig inschrijfgeld van € 10,00 gevraagd voor deelname aan het toernooi.

Aanmelden voor de wedstrijd van de week tot dinsdag 20:00 uur via E-Golf4U

Op de speeldag zelf:
Verzamelen: 09:30 uur voor inslaan, koffie etc.
Aanvang wedstrijd: 10:30 uur
Prijsuitreiking: 12:30 uur

Voor de wedstrijd mag men geen gebruik maken van de baan. Driving range en chip- en putting area zijn wel beschikbaar.

Winnaar:
Om voor de (eind)prijzen in aanmerking te komen moet men aan minimaal 7 wedstrijden deelnemen. Mocht een wedstrijd niet doorgaan invm slechte weersomstandigheden of terreingesteldheid dan geldt deze als een gespeelde wedstrijd bij de vaststelling van aantal deelnames.
Deelname op basis van clubhandicap
Puntentelling per individuele wedstrijd is op basis van Stableford. Per wedstrijd worden punten toegekend voor de nummers 1 tot 10 en wel respectievelijk 10 tot 1punt(en). Dus nummer 1 krijgt 10 punten, nummer 2 9 etc. Bij gelijk aantal Stableford punten krijgt men ook een zelfde aantal punten.
Winnaar is degen met het hoogste aantal punten over de 7 best gespeelde wedstrijden.
Er is een eerste prijs voor de hoogst eindigende heer en hoogst eindigende dame.

Per individuele wedstrijd is er een prijs voor de beste heer of beste dame.

Mochten er zich situaties voordoen waarin voorgaande niet voorziet dan beslist de wedstrijdleiding.
Piet Verlijsdonk
Willy vd Broek

d’n Heikant  Voorjaars Golftoernooi

10 wedstrijden op de woensdagmorgen. De data zijn:

25 maart- 1 april – 8 april – 15 april – 22 april – 29 april – 6 mei – 13 mei -20 mei en 27 mei

Wie: Open voor alle leden van  “Golfclub d’n Heikant”

Minimale deelname van 15 personen. Inschrijfgeld voor het toernooi:  € 10,00 pp

Waarom: clubbinding, sociaal contact, competitie element Om elkaar beter te leren kennen zal er getracht worden om bij de samenstelling van de flight zoveel mogelijk te variëren.

Wanneer: Op de woensdagen van eind maart t/m eind mei Aanmelden voor de wedstrijd tot dinsdag 18:00 uur via: E-Golf4u Verzamelen: 09:30 uur voor inslaan, koffie etc. Aanvang wedstrijd: 10:30 uur                     Prijsuitreiking: 12:30 uur Er wordt een ronde van 9 holes gespeeld,

Qualifying                         Start in shotgun

Totaal winnaar: Minimaal 7 deelnames om in aanmerking te komen voor de (eind)prijzen Mocht een wedstrijd niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden of terreingesteldheid dan geldt deze als een gespeelde wedstrijd bij de vaststelling van aantal deelnames. Deelname op basis van clubhandicap    Puntentelling op basis van Stableford. Winnaar is diegene met het hoogste gemiddelde over al zijn/haar gespeelde wedstrijden Er is een eerste prijs voor de hoogst eindigende Heer en hoogst eindigende Dame.

Per individuele wedstrijd is er een prijs voor de beste heer of beste dame. De week prijs kan door een persoon maximaal 1 maal per periode gewonnen worden. Dwz als iemand al een keer een weekprijs gewonnen heeft dan gaat de prijs naar de eerstvolgende in de stand van die week die nog geen prijs gewonnen heeft.

Na de prijsuitreiking wordt er elke week een lekker/leuk lunchgerecht geserveerd. Wilt u gezellig met uw medespelers lunchen en daarna bijv. weer golfen.  Schrijf u dan in bij het aanmelden door ook Horeca aan te vinken.

Met sportieve groet en graag tot ziens,

Wedstrijdcommissie:

Piet Verlijsdonk  & Willy vd Broek