Voorjaarstoernooi

D’n Heikant  Voorjaarsgolftoernooi 2016

Finale wedstrijd woensdag 1 juni

Het voorjaarstoernooi was zeer succesvol in totaal 45 deelnemers waarvan 16 dames en 28 heren.

Niet elke week was iedereen aanwezig, er was altijd wel iemand met vakantie of had andere verplichtingen. Om voor de prijs in aanmerking te komen moest je minimaal 7  van de 10 wedstrijden gespeeld hebben.

Als afsluiting van een gezellig toernooi waren er 35 deelnemers met de laatste wedstrijd.

Op 25 mei is in de wedstrijd door Cecil Brown  het Baanrecord  gespeeld , deze knappe prestatie is al eerder ook door Chiel van den Heuvel neergezet.

Na een spannende finale werd het toernooi gewonnen door Marjo Paauw bij de dames en bij de heren door Jos van Kessel.

Uitslag:

Dames

1e prijs Marjo Paauw        2e prijs  Dorry Zwets   3e Prijs  Liesbeth Pennock

Meeste Birdie’s  Joke Vogels

Heren

1e prijs  Jos van Kessel       2e prijs Leo Bron      3e prijs  Joaquin Gelo

Meeste Bridie’s  Jos van Kessel

Wij feliciteren de winnaars met dit behaalde resultaat en we zien iedereen graag terug bij het Najaarstoernooi.

foto1 1 juni2 1 juni4 1 juni5 1 juni

8 1 juni        6 1 juni7 1 juni

23 maart 1e wedstrijd

Wat een mooi begin van het seizoen. Er waren 34 deelnemers waarvan 11 dames en 23 heren.

Het is wat bewolkt  maar een fijne temperatuur om te spelen. dan klinkt er gejuich op de baan. Theo Vereijken slaat een Hole in One op Hole 6. Na de wedstrijd was het nog een gezellige drukte met voor iedereen een glaasje Schrobbelér om te toasten op dit bijzondere moment.

IMG_7150 IMG_7151 IMG_7154IMG_7152
Ook dit jaar willen we weer een Voorjaarstoernooi organiseren. Ook nu gaat het weer om clubbinding, sociaal contact en naarmate het toernooi vordert ook het competitie element.

Het Voorjaarstoernooi gaat over maximaal 10 wedstrijden op de woensdagmorgen. De data zijn:

23, 30 maart

6, 13 20, 27 april

4, 11, 18, en 25 mei 2016

Deelname staat open voor alle clubleden van  “Golfclub d’n Heikant” met speelrecht en minimaal (of is het maximaal) handicap 54 en club baanpermissie.

Er wordt iedere week een ronde van 9 holes gespeeld, qualifying.

Minimale deelname van 20 personen. Er wordt een eenmalig inschrijfgeld van € 15,00 gevraagd voor deelname aan het toernooi. Betaling voor aanvang van de eerste wedstrijd. Aanmelden voor de wedstrijd van de week tot dinsdag 20:00 uur via E-Golf4U

Op de speeldag zelf: Verzamelen: 09:30 uur voor inslaan, koffie etc. Aanvang wedstrijd: 10:30 uur Prijsuitreiking: 12:30 uur

Voor de wedstrijd mag men geen gebruik maken van de baan. Driving range en chip- en puttting area zijn wel beschikbaar. Winnaar: Om voor de (eind)prijzen in aanmerking te komen moet men aan minimaal 7 wedstrijden deelnemen. Mocht een wedstrijd niet doorgaan ivm slechte terreingesteldheid dan geldt deze als een gespeelde wedstrijd bij de vaststelling van aantal deelnames. Deelname op basis van clubhandicap Puntentelling per individuele wedstrijd is op basis van Stableford. Per wedstrijd worden punten toegekend voor de nummers 1 tot 10 en wel respectievelijk 10 tot 1punt(en). Dus  nummer 1 krijgt 10 punten, nummer 2 9 etc. Bij gelijk aantal stableford punten krijgt men ook een zelfde aantal punten. Winnaar is degen met het hoogste aantal punten over de 7 best gespeelde wedstrijden. Er is een eerste prijs voor de hoogst eindigende heer en hoogst eindigende dame.

Per individuele wedstrijd is er een prijs voor de beste heer of beste dame. De week prijs kan door een persoon maximaal 1 maal per periode gewonnen worden. Dwz als iemand al een keer een weekprijs gewonnen heeft dan gaat de prijs naar de eerstvolgende in de stand van die week die nog geen prijs gewonnen heeft.

Mochten er zich situaties voordoen waarin voorgaande niet voorziet dan beslist de wedstrijdleiding.

Piet Verlijsdonk Willy vd Broek