Vriendenpas

De Vriendenpas – “ALS VRIEND GOLFEN OP 10 VERSCHILLENDE BANEN”

Samenwerkingsverband tussen Golfclub d’n Heikant, Golfclub Nuclea, Golfforum Lummen, Golfclub Echt-Susteren, Golfbaan ’t Caves, Lilse Golf&Country, Golfclub Vught. Golfclub Son, Golfclub Den Achterste Hoef en Golfclub Riel

De Golfvriendenpas – “ALS VRIEND GOLFEN OP 10 VERSCHILLENDE BANEN”

Spelen met de VRIENDENPAS 2020

Als lid van de 9-holes baan van Golfclub Riel heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor de VRIENDENPAS. Als deelnemer kunt u op vaste dagen zonder betaling 9 of 18 holes spelen op tien andere 9-holesbanen die zich ook hebben aangesloten bij de “Vriendenpas”. De deelnemende banen staan verder op deze pagina vermeld en bevinden zich allemaal binnen ongeveer een uur reistijd.

Spelregels van de VRIENDENPAS

U kunt op vrijwillige basis gebruik maken van de VRIENDENPAS. De volgende regels zijn belangrijk.

• Men mag enkel deelnemen aan de VRIENDENPAS indien men in bezit is van geldig golfbewijs en als je lid bent van de 9-holes baan.
  • Men betaalt € 135 extra contributie per jaar voor de vriendenpas; tussentijds inschrijven is ook € 135.
  • Man kan alleen van 1 maart – 31 oktober op vastgestelde dagen spelen.
  • Men mag maximaal per seizoen 10 keer een club bezoeken.
  • Men kan op de vastgestelde Vriendendagen alleen spelen na afspraak; de club kan een maximum aantal flights instellen.
  • Bij het maken van de afspraak moeten alle namen van de spelers die gaan spelen doorgegeven worden.
  • Men bezoekt vooraf de website van de gastvereniging i.v.m. lokale activiteiten en regels.
  • Men brengt het pasje van de Vriendenpas mee bij elk bezoek.
  • Men is als vriend te gast en respecteert de regels van de gastvereniging.

Op de volgende banen kunt u spelen:

• Golfclub Riel (www.gcriel.nl) op ma-di-wo-vrij-za-zo
  • Golfbaan ‘t Caves (www.hetcaves.nl) op ma-di-wo-do-vr-za-zo
  • Golfbaan Echt-Susteren (www.golfbaanecht-susteren.nl) op ma-di-wo-do-vr-za-zo
  • Golfclub Golfforum (www.golfforumlummen.be) op ma-di
  • Golfclub Nuclea (www.golfclubnucleamol.be) op ma-wo-za
  • Lilse Golf&Country (www.lilsegolf.be) op ma-wo-do
  • Golfclub Vught (www.golfclubvught.nl)  Alleen ’s middags op ma-di-wo. Hele dagen op do-vr-za-zo
  • Golfclub Son (www.golfson.nl) ma-wo-do-za-zo
  • Achterste Hoef (www.golfbaan-achterstehoef.nl) ’s middags op wo. Hele dagen op ma-di-do-vr-za-zo
  • Golfclub d’n Heikant (www.golfclubdenheikant.nl) v/a 10:00 uur op ma-di-wo na 12: uur-do tot 19:00 uur -vr-za-zo

Deelnemen aan de VRIENDENPAS

Wilt u deelnemen aan de VRIENDENPAS?

1. Stuur een mail naar info@landgoeddenheikant.nl  met de vermelding dat u geregistreerd wilt worden op de vriendenlijst.